Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Dessa kan kombinera denna med information som du delat till dem. Läs mer genom att klicka på "inställningar" eller läs vår Cookie Policy.

Cookiepolicy·
Trendande
Bosch WVG30462GB

Bosch WVG30462GB

Vanligtvis går det åt mindre vatten hos frontmatade tvättmaskiner. Trumman är av medelstor storlek på 56 liter och den är inte mer högljudd än de flesta andra maskiner.

Pris 6 953 kr
·

Placering 76 i kategorin Kombinerade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,7(305 omdömen)
 • 5

  76%

 • 4

  17%

 • 3

  5%

 • 2

  1%

 • 1

  1%

E-postanvändare
6 månader sedan

Utmärkt

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Bosch WVG30462GB är 6 953 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Eftersom tvättmaskinen används flera gånger i veckan är en fungerande maskin nödvändig i hushållet. Om platsbrist inte är ett problem i ditt badrum så kan det vara värt att ha en fullstor tvättmaskin, som den här som är 60 cm bred.

 • Hög ljudnivå 74 dB
 • Standardbredd på 60 cm
 • Kapacitet på 7.0 kg
 • Snabbtvättsprogram
 • Fördröjd start

En av funktionerna i den här tvättmaskinen är att du kan senarelägga starten på tvättprogrammet om du skulle vilja det. Om du inte har ett alltför litet badrum kan det vara värt att överväga en tvättmaskin av den här storleken, med standardbredd 60 cm.

Trumvolymen på 56 liter kanske inte är den största, men kan ändå duga gott för ett något mindre hushåll. Eftersom den här maskinen är frontmatad så kan du använda ovansidan av maskinen för förvaring av till exempel tvätt- och sköljmedel.

Sammantaget är WVG30462GB en väldigt praktisk produkt. Om du prisjämför den här tvättmaskinen på PriceRunner ser du att det lägsta priset för närvarande är 6953 kr. Det är också en av de allra mest populära modellerna. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner gör den här tvättmaskinen till en premiumprodukt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.