Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
Bauknecht WAI 2743

Bauknecht WAI 2743

En frontmatad tvättmaskin låter dig ställa saker ovanpå. Det här är en medelrymlig maskin och starten går att fördröja, om det skulle behövas.

Pris 7 047 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Bauknecht WAI 2743 är 7 047 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Eftersom tvättmaskinen används flera gånger i veckan är en fungerande maskin nödvändig i hushållet. Ljudnivån på den här modellen under centrifugering är inte mer än 72 decibel, så den får betraktas som tystlåten.

  • Frontmatad
  • Hög ljudnivå 72 dB
  • Fullstor med standardbredd på 60 cm
  • Kapacitet på 7.0 kg
  • Hög energiklassning A+++

Även om det här inte är den största tvättmaskinen på marknaden så går det ändå i ett par ombyten. Den här tvättmaskinen har en väldigt klassisk och lättanvänd frontmatad design, vilket också gör att du kan använda maskinen som avställningsyta.

Om det skulle passa dig bättre så kan du senarelägga starten på tvättprogrammet så att det till exempel är klart när du kommer hem från jobbet. Maskinen är en inbyggningsmodell, vilket kan få badrummet att kännas mer avskalat än om det vore en fristående maskin.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med WAI 2743. Du kan prisjämföra den här tvättmaskinen här på PriceRunner och just nu är det lägsta priset 7047 kr. Priset är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här tvättmaskinen till ett bra köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.