Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
Candy CST 372L-S

Candy CST 372L-S

En toppmatad tvättmaskin är praktiska i trånga utrymmen. Bland standardstorlekarna hör den här till de mindre. Installationen underlättas av att det är en fristående modell.

Från 3 799 kr till 4 725 kr
·

Placering 27 i kategorin Toppmatade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,8(5 omdömen)
 • 5

  80%

 • 4

  20%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Candy CST 372L-S är 3 799 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 3 jämförda butiker.

Det är mycket värt att slippa springa fram och tillbaka till tvättstugan varje gång du får för dig att tvätta. Då maskinen är toppmatad så passar den in i mindre badrum och gör också att du slipper nöja dig ner för att lasta i tvätt.

 • Hög energiklassning A+++
 • Trumma på 50 liter
 • Hög ljudnivå 77 dB
 • Platseffektiv toppmatning
 • Fristående design

Maskinen är av en fristående modell, vilket ger dig mycket mer frihet vad gäller var den kan placeras i badrummet. 77 decibel är tämligen högljutt, då det finns tystare maskiner på marknaden, men ljudnivån är ändå inget extraordinärt.

Även om det här inte är den största tvättmaskinen på marknaden så går det ändå i ett par ombyten. Generellt sett kan man säga att det sättet som toppmatade tvättmaskiner är byggda på gör att de är hållbara och pålitliga.

Som du förstår så är CST 372L-S en produkt med många praktiska egenskaper. Om du prisjämför den här tvättmaskinen på PriceRunner ser du att det lägsta priset i dagsläget är 3799 kr. Det är också en av de allra mest populära modellerna. Priset är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här tvättmaskinen till ett bra köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.