Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Dessa kan kombinera denna med information som du delat till dem. Läs mer genom att klicka på "inställningar" eller läs vår Cookie Policy.

Cookiepolicy·
Zanussi ZWQ71235SI

Zanussi ZWQ71235SI

Högsta möjliga energiklassning ger låg energiförbrukning. Om tvättmängderna inte är för stora kan det duga med en 42-literstrumma. Starten går att fördröja, om det skulle behövas.

Pris 5 076 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Zanussi ZWQ71235SI är 5 076 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Ska du köpa ny tvättmaskin är det viktigt att du köper en som passar dina behov. Bli för evigt befriad från högarna med smutstvätt och håll garderoben välfylld med hjälp av en egen tvättmaskin.

  • Platseffektiv toppmatning
  • Har du bråttom så har maskinen ett snabbtvättsprogram
  • Möjlighet att fördröja starten
  • Kapacitet på 7.0 kg
  • Smal utformning med en bredd på bara 45 cm

En av funktionerna i den här tvättmaskinen är att du kan senarelägga starten på tvättprogrammet om du skulle vilja det. Att maskinen har den mindre standardbredden 45 cm kan vara praktiskt om du har snålt med plats i badrummet.

Maskinens har en lägre trumvolym på 42 liter, vilket gör den att den främst är lämplig för till exempel enpersonshushåll. Att luckan sitter ovanpå istället för framtill gör att du slipper böja dig ner för att lasta i tvätt, så du spar lite på ryggen.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med ZWQ71235SI. För tillfället är det lägsta priset på den här produkten på PriceRunner 5076 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta bästa dealen för dig. Priset är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här tvättmaskinen till ett bra köp.