Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Dessa kan kombinera denna med information som du delat till dem. Läs mer genom att klicka på "inställningar" eller läs vår Cookie Policy.

Cookiepolicy·
Samsung WD70K5B00OW

Samsung WD70K5B00OW

Energiklassningen är inte den högsta, dock är den inte usel. Det här är en medelrymlig maskin och det är inte den tystaste maskinen på marknaden.

Från 6 649 kr till 6 995 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

3,2(5 omdömen)
 • 5

  0%

 • 4

  60%

 • 3

  0%

 • 2

  40%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Samsung WD70K5B00OW är 6 649 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 3 jämförda butiker.

Att ha en egen tvättmaskin är en väldigt underskattad frihet, i motsats till att behöva gå till tvättstugan eller liknande. Den här modellen har den större standardbredden 60 cm, så den får räknas som fullstor.

 • Klassisk, frontmatad design
 • Fristående design
 • Tvättmaskin och torktumlare i ett
 • Kapacitet på 7.0 kg
 • Högljudd med ljudnivå på 77 dB

Eftersom den här maskinen är frontmatad så kan du använda ovansidan av maskinen för förvaring av till exempel tvätt- och sköljmedel. Det här får räknas som en medelrymlig maskin, då den inte har plats för mer än 7 kg tvätt åt gången.

Om du inte har ett alltför litet badrum kan det vara värt att överväga en tvättmaskin av den här storleken, med standardbredd 60 cm. För inte alltför smutsiga kläder, eller bara om du har bråttom, finns ett speciellt snabbtvättsprogram.

Som du förstår så är WD70K5B00OW en produkt med många praktiska egenskaper. I kategorin tvättmaskiner är det här för närvarande en av de allra mest populära produkterna på PriceRunner och just nu är det lägsta priset 6649 kr. Priset är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här tvättmaskinen till ett bra köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.