Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Dessa kan kombinera denna med information som du delat till dem. Läs mer genom att klicka på "inställningar" eller läs vår Cookie Policy.

Cookiepolicy·
Hoover WDWT 4138AHC-S

Hoover WDWT 4138AHC-S

Frontmatade tvättmaskiner är ofta energieffektivare. 60 cm är standardbredden för normalstora maskiner och inbyggd torktumlare underlättar tvättandet en del.

Pris 10 986 kr
·

Placering 62 i kategorin Kombinerade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,8(11 omdömen)
 • 5

  91%

 • 4

  0%

 • 3

  9%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Hoover WDWT 4138AHC-S är 10 986 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Tvättmaskinen kan vara en av hemmets viktigaste vitvaror och det är viktigt att den passar familjens storlek. Både stora och små hushåll har glädje av en tvättmaskin, så skaffa dig en du också och slipp högarna med smutstvätt i badrummet.

 • Hög ljudnivå 80 dB
 • Fullstor med standardbredd på 60 cm
 • Frontmatad
 • Väl tilltagen kapacitet på 13.0 kg
 • Energiklassning A

Sättet som frontmatade tvättmaskiner är byggda på gör att de generellt sett är skonsammare mot kläderna än toppmatade. WDWT 4138AHC-S har plats för massor av tvätt med sin kapacitet på hela 13 kg.

Det är inte den tystaste maskinen på marknaden med sin ljudnivå på 80 decibel, men kan ändå inte anses vara mer högljudd än normalt. Om du inte har ett alltför litet badrum kan det vara värt att överväga en tvättmaskin av den här storleken, med standardbredd 60 cm.

Sammantaget är WDWT 4138AHC-S en väldigt praktisk produkt. Om du prisjämför den här tvättmaskinen på PriceRunner ser du att det lägsta priset för närvarande är 10986 kr. Det är också en av de allra mest populära modellerna. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner gör den här tvättmaskinen till en premiumprodukt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.