Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
Indesit BWA71483XWEU

Indesit BWA71483XWEU

En utmärkt A+++ energiklassning är skonsam mot plånboken. Den har högre kapacitet då den har den större standardbredden. Starten går att fördröja, om det skulle behövas.

Pris 3 490 kr
·

Placering 337 i kategorin Frontmatade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,1(34 omdömen)
 • 5

  44%

 • 4

  38%

 • 3

  6%

 • 2

  6%

 • 1

  6%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Indesit BWA71483XWEU är 3 490 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Eftersom tvättmaskinen används flera gånger i veckan är en fungerande maskin nödvändig i hushållet. Den här modellen är frontmatad, vilket innebär att det finns plats för att ställa till exempel tvätt- och sköljmedel ovanpå maskinen.

 • Standardbredd på 60 cm
 • Frontmatad
 • Hög energiklassning A+++
 • Möjlighet att fördröja starten
 • Trumvolym på 52 liter

Om du skulle behöva byta ut maskinen så är det enkelt gjort, då det är en fristående modell som enkelt kan flyttas. Om du kommer på att du glömt tvätta favoritplagget kan du bara köra maskinens speciella snabbtvättsprogram, så går det lite fortare.

Även om det här inte är den största tvättmaskinen på marknaden så går det ändå i ett par ombyten. Eftersom den här maskinen är frontmatad så kan du använda ovansidan av maskinen för förvaring av till exempel tvätt- och sköljmedel.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med BWA71483XWEU. I kategorin tvättmaskiner är det här i dagsläget en topprankad produkt på PriceRunner och just nu är det lägsta priset 3490 kr. Den har ett högt snittbetyg på 4.40 av 5 och alla dess funktioner gör den till ett bra köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.