Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
Candy CST 360L-S

Candy CST 360L-S

En toppmatad tvättmaskin är praktiska i trånga utrymmen. Maskinens kapacitet gör den lämplig för enpersonshushåll och om du inte vill starta på en gång går det att fördröja starten.

Från 3 499 kr till 3 999 kr
·

Placering 26 i kategorin Toppmatade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Candy CST 360L-S är 3 499 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 3 jämförda butiker.

Tvättmaskinen kan vara en av hemmets viktigaste vitvaror och det är viktigt att den passar familjens storlek. Då maskinen är toppmatad så passar den in i mindre badrum och gör också att du slipper nöja dig ner för att lasta i tvätt.

  • Toppmatad
  • Fristående design
  • Snabbtvättsprogram
  • Hög energiklassning A+++
  • Trumma på 50 liter

Det är inte den tystaste maskinen på marknaden med sin ljudnivå på 75 decibel, men kan ändå inte anses vara mer högljudd än normalt. Installationen underlättas av att det är en fristående modell som inte behöver byggas in i badrumsinredningen.

Den här modellen är väldigt energieffektiv och har högsta möjliga energiklassning A+++, så den spar på både miljön och din plånbok. Om du av någon anledning inte behöver tvätta särskilt mycket eller särskilt ofta kan 6 kg kapacitet räcka för dig.

Som du märker så finns det många bra saker att säga om CST 360L-S. Om du prisjämför den här produkten på PriceRunner så ser du att den för tillfället har ett lägsta pris på 3499 kr. Priset är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här tvättmaskinen till ett bra köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.