Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Dessa kan kombinera denna med information som du delat till dem. Läs mer genom att klicka på "inställningar" eller läs vår Cookie Policy.

Cookiepolicy·
Electrolux EW6F6268N3
Electrolux Logotyp

Electrolux EW6F6268N3

Frontmatade är den vanligaste typen av tvättmaskiner. Det är inte den största trumman, men den rymmer ändå en del. Om du inte vill starta på en gång går det att fördröja starten.

Från 5 999 kr till 9 695 kr
·

Placering 86 i kategorin Frontmatade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,7(58 omdömen)
 • 5

  76%

 • 4

  22%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  2%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Electrolux EW6F6268N3 är 5 999 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 2 jämförda butiker.

Eftersom tvättmaskinen används flera gånger i veckan är en fungerande maskin nödvändig i hushållet. För till exempel barnfamiljer, där smutstvätten kan höga på sig väldigt snabbt, kan det vara mycket värt att bara kunna kasta in i tvättmaskinen.

 • Hög energiklassning A+++
 • Fristående design
 • Kapacitet på 8.0 kg
 • Standardbredd på 60 cm
 • Möjlighet att fördröja starten

Om du av någon anledning skulle vilja att tvättprogrammet startar lite senare så har maskinen en inbyggd fördröjningsfunktion. Maskinen är av en fristående modell, vilket ger dig mycket mer frihet vad gäller var den kan placeras i badrummet.

Trumvolymen på 53 liter kanske inte är den största, men kan ändå duga gott för ett något mindre hushåll. A+++ energiklassning innebär att den här tvättmaskinen är mycket energieffektiv, vilket är bra för både miljön och ekonomin.

För att sammanfatta så finns det många bra egenskaper hos EW6F6268N3. I kategorin tvättmaskiner är det här i dagsläget en av de allra mest populära produkterna på PriceRunner och för tillfället är det lägsta priset 5999 kr. Den har ett bra snittbetyg på 4.62 av 5 och alla dess funktioner gör att den till en premiumprodukt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.