Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Dessa kan kombinera denna med information som du delat till dem. Läs mer genom att klicka på "inställningar" eller läs vår Cookie Policy.

Cookiepolicy·
AEG L6FBN742I

AEG L6FBN742I

Vanligtvis går det åt mindre vatten hos frontmatade tvättmaskiner. Det är inte den största trumman, men den rymmer ändå en del och ljudnivån är bland de högre på marknaden.

Pris 4 499 kr
·

Placering 229 i kategorin Frontmatade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,2(10 omdömen)
 • 5

  50%

 • 4

  30%

 • 3

  10%

 • 2

  10%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på AEG L6FBN742I är 4 499 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

För att få ett trivsamt hem utan tvätthögar så har tvättmaskinen en betydande roll. Den här modellen har den större standardbredden 60 cm, så den får räknas som fullstor.

 • Trumvolym på 53 liter
 • Hög energiklassning A+++
 • Ljudnivå på 78 dB vid centrifugering
 • Klassisk, frontmatad design
 • Fördröjd start

Även om det här inte är den största tvättmaskinen på marknaden så går det ändå i ett par ombyten. Den här tvättmaskinen har en väldigt klassisk och lättanvänd frontmatad design, vilket också gör att du kan använda maskinen som avställningsyta.

Måttmässigt borde den här maskinen passa i de flesta badrum utom de allra minsta, då den är 60 cm bred. En av funktionerna i den här tvättmaskinen är att du kan senarelägga starten på tvättprogrammet om du skulle vilja det.

Som du märker så finns det många bra saker att säga om L6FBN742I. Om du prisjämför den här tvättmaskinen på PriceRunner ser du att det lägsta priset i dagsläget är 4499 kr. Det är också en topprankad modell sett till popularitet. Priset är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här tvättmaskinen till ett bra köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.