Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
Bosch WAT2869MSN

Bosch WAT2869MSN

Vanligtvis går det åt mindre vatten hos frontmatade tvättmaskiner. Kapaciteten duger gott för ett mindre hushåll. Det är inte den tystaste maskinen på marknaden.

Pris 7 990 kr
·

Placering 227 i kategorin Frontmatade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Bosch WAT2869MSN är 7 990 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Tvättmaskinen kan vara en av hemmets viktigaste vitvaror och det är viktigt att den passar familjens storlek. Den här modellen är frontmatad, vilket innebär att det finns plats för att ställa till exempel tvätt- och sköljmedel ovanpå maskinen.

  • Fördröjd start
  • Högljudd med ljudnivå på 75 dB
  • Snabbtvättsprogram
  • Frontmatad
  • Hög energiklassning A+++

Det är inte den tystaste maskinen på marknaden med sin ljudnivå på 75 decibel, men kan ändå inte anses vara mer högljudd än normalt. Maskinen är av en fristående modell, vilket ger dig mycket mer frihet vad gäller var den kan placeras i badrummet.

Det här får räknas som en medelrymlig maskin, då den inte har plats för mer än 9 kg tvätt åt gången. Eftersom den här maskinen är frontmatad så kan du använda ovansidan av maskinen för förvaring av till exempel tvätt- och sköljmedel.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med WAT2869MSN. Om du prisjämför den här produkten på PriceRunner så ser du att den för tillfället har ett lägsta pris på 7990 kr. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner gör den här tvättmaskinen till en premiumprodukt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.