Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Dessa kan kombinera denna med information som du delat till dem. Läs mer genom att klicka på "inställningar" eller läs vår Cookie Policy.

Cookiepolicy·
AEG L9WDG164C

AEG L9WDG164C

En frontmatad tvättmaskin låter dig ställa saker ovanpå. Det här är en av de rymligare maskinerna på marknaden. Det är inte den tystaste maskinen på marknaden.

Från 12 780 kr till 17 463 kr
·

Placering 97 i kategorin Kombinerade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,8(13 omdömen)
 • 5

  85%

 • 4

  15%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på AEG L9WDG164C är 12 780 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 6 jämförda butiker.

Tvättmaskinen kan vara en av hemmets viktigaste vitvaror och det är viktigt att den passar familjens storlek. Den här modellen är frontmatad, vilket innebär att det finns plats för att ställa till exempel tvätt- och sköljmedel ovanpå maskinen.

 • Frontmatad
 • Ljudnivå på 77 dB vid centrifugering
 • 60 cm bred
 • Praktisk kombination av tvättmaskin och torktumlare
 • Kapacitet på 10.0 kg

Om du av någon anledning skulle vilja att tvättprogrammet startar lite senare så har maskinen en inbyggd fördröjningsfunktion. Måttmässigt borde den här maskinen passa i de flesta badrum utom de allra minsta, då den är 60 cm bred.

Praktiskt nog har den här maskinen även inbyggd torktumlingsfunktion, så du behöver inte hänga tvätten för att torka. Är ute efter en mycket energieffektiv tvättmaskin så kanske den här modellen inte är något för dig med sin energiklassning A.

Sammantaget är L9WDG164C en väldigt praktisk produkt. Om du prisjämför den här tvättmaskinen på PriceRunner ser du att det lägsta priset i dagsläget är 12780 kr. Det är också en av de allra mest populära modellerna. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner gör den här tvättmaskinen till en premiumprodukt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.