Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Dessa kan kombinera denna med information som du delat till dem. Läs mer genom att klicka på "inställningar" eller läs vår Cookie Policy.

Cookiepolicy·
Bosch WAT323L7SN

Bosch WAT323L7SN

En utmärkt A+++ energiklassning är skonsam mot plånboken. Den har högre kapacitet då den har den större standardbredden och det går att fördröja starten beroende på dina behov.

Från 7 609 kr till 11 942 kr
·

Placering 38 i kategorin Frontmatade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,0(4 omdömen)
 • 5

  50%

 • 4

  25%

 • 3

  0%

 • 2

  25%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Bosch WAT323L7SN är 7 609 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 5 jämförda butiker.

Det är mycket värt att slippa springa fram och tillbaka till tvättstugan varje gång du får för dig att tvätta. Tvättmaskinens klassiska, frontmatade design gör att den är väldigt enkel att hantera och även ger dig avställningsyta ovanpå.

 • Hög energiklassning A+++
 • Hög ljudnivå 74 dB
 • Fördröjd start
 • Rymlig trumma på 65 liter
 • Frontmatad

Maskinen är 60 cm bred, vilket är standardbredden för normalstora maskiner och lämpligast i normalstora badrum. Om du kommer på att du glömt tvätta favoritplagget kan du bara köra maskinens speciella snabbtvättsprogram, så går det lite fortare.

Kapaciteten på 7 kg kanske inte är den högsta, men kan ändå duga gott för ett något mindre hushåll. Den här modellen är väldigt energieffektiv och har högsta möjliga energiklassning A+++, så den spar på både miljön och din plånbok.

Som du märker så finns det många bra saker att säga om WAT323L7SN. Just nu är det lägsta priset på den här produkten på PriceRunner 7609 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta bästa dealen för dig. Den har ett högt snittbetyg på 4.59 av 5 och alla dess funktioner gör att den till en premiumprodukt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.