Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
Whirlpool FWG81484W EU
Whirlpool Logotyp

Whirlpool FWG81484W EU

En frontmatad tvättmaskin låter dig ställa saker ovanpå. Kapaciteten duger gott för ett mindre hushåll. Maskinen är fristående, vilket gör den enkel att flytta på.

Från 4 618 kr till 5 490 kr
·

Placering 189 i kategorin Frontmatade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,6(18 omdömen)
 • 5

  56%

 • 4

  44%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Whirlpool FWG81484W EU är 4 618 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 6 jämförda butiker.

Såvida du inte har väldigt nära till tvättstugan (eller bara har ett väldigt litet badrum) så är egen tvättmaskin något du absolut bör överväga. För till exempel barnfamiljer, där smutstvätten kan höga på sig väldigt snabbt, kan det vara mycket värt att bara kunna kasta in i tvättmaskinen.

 • Fristående design
 • Hög energiklassning A+++
 • Fördröjd start
 • Frontmatad
 • Hög ljudnivå 79 dB

Även om det här inte är den största tvättmaskinen på marknaden så går det ändå i ett par ombyten. Den här tvättmaskinen har en väldigt klassisk och lättanvänd frontmatad design, vilket också gör att du kan använda maskinen som avställningsyta.

Ljudnivån under centrifugering ligger på 79 decibel, vilket gör att det får räknas som en av de mer högljudda maskinerna på marknaden. Måttmässigt borde den här maskinen passa i de flesta badrum utom de allra minsta, då den är 60 cm bred.

För att sammanfatta så finns det många bra egenskaper hos FWG81484W EU. Om du prisjämför den här produkten på PriceRunner så ser du att den för tillfället har ett lägsta pris på 4618 kr. Priset är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här tvättmaskinen till ett bra köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.