Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
LG F2J6WN1W

LG F2J6WN1W

Vanligtvis går det åt mindre vatten hos frontmatade tvättmaskiner. Behöver du inte tvätta så mycket så duger den här maskinen bra och den är inte mer högljudd än de flesta andra maskiner.

Pris 5 199 kr
·

Placering 219 i kategorin Frontmatade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,6(16 omdömen)
 • 5

  56%

 • 4

  44%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på LG F2J6WN1W är 5 199 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 2 jämförda butiker.

Ska du köpa ny tvättmaskin är det viktigt att du köper en som passar dina behov. Om du har gott om plats eller bara behöver tvätta ofta så kan det vara värt att skaffa en sådan här fullstor tvättmaskin.

 • Möjlighet att fördröja starten
 • Klassisk, frontmatad design
 • Högljudd med ljudnivå på 73 dB
 • Snabbtvätt ifall du har bråttom
 • Hög energiklassning A+++

Installationen underlättas av att det är en fristående modell som inte behöver byggas in i badrumsinredningen. För att vara en modern tvättmaskin så är den här modellen förhållandevis tystlåten, då ljudnivån under centrifugering inte är högre än 73 decibel.

Eftersom den här maskinen är frontmatad så kan du använda ovansidan av maskinen för förvaring av till exempel tvätt- och sköljmedel. Det här skulle kunna vara en bra maskin för till exempel ditt landställe, då den har en trumma som inte är större än 42 liter.

Sammantaget är F2J6WN1W en väldigt användbar produkt. I kategorin tvättmaskiner är det här i dagsläget en topprankad modell på PriceRunner och för tillfället är det lägsta priset 5199 kr. Priset är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här tvättmaskinen till ett bra köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.