Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Dessa kan kombinera denna med information som du delat till dem. Läs mer genom att klicka på "inställningar" eller läs vår Cookie Policy.

Cookiepolicy·
AEG L8WBM163C

AEG L8WBM163C

En energiklassning på A får anses vara normalt. Det finns gott om plats med en kapacitet på 10.0 kg. En ljudnivå på 77 decibel är tämligen högljutt.

Pris 9 999 kr
·

Placering 388 i kategorin Frontmatade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,3(77 omdömen)
 • 5

  49%

 • 4

  38%

 • 3

  9%

 • 2

  3%

 • 1

  1%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på AEG L8WBM163C är 9 999 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Många familjer tvättar flera gånger i veckan och då är en bra tvättmaskin viktig. Den här modellen är frontmatad, vilket innebär att det finns plats för att ställa till exempel tvätt- och sköljmedel ovanpå maskinen.

 • Frontmatad
 • Fristående design
 • Möjlighet att fördröja starten
 • Kapacitet på 10.0 kg
 • 60 cm bred

Om du kommer på att du glömt tvätta favoritplagget kan du bara köra maskinens speciella snabbtvättsprogram, så går det lite fortare. Maskinen är av en fristående modell, vilket ger dig mycket mer frihet vad gäller var den kan placeras i badrummet.

L8WBM163C har plats för massor av tvätt med sin kapacitet på hela 10 kg. Energiklassningen A är något lägre än vissa modeller på marknaden idag, men det är i sig inte en dålig klassning.

Sammantaget är L8WBM163C en väldigt användbar produkt. Om du prisjämför den här tvättmaskinen på PriceRunner ser du att det lägsta priset för närvarande är 9999 kr. Det är också en topprankad modell sett till popularitet. Den har ett bra snittbetyg på 4.32 av 5 och alla dess funktioner gör att den till en premiumprodukt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.