Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Dessa kan kombinera denna med information som du delat till dem. Läs mer genom att klicka på "inställningar" eller läs vår Cookie Policy.

Cookiepolicy·
Bosch WAW325B9SN

Bosch WAW325B9SN

Energiklassningen på den här maskinen är högsta möjliga. Den har högre kapacitet då den har den större standardbredden och maskinen är fristående, vilket gör den enkel att flytta på.

Från 10 990 kr till 19 590 kr
·

Placering 71 i kategorin Frontmatade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Bosch WAW325B9SN är 10 990 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 3 jämförda butiker.

Många familjer tvättar flera gånger i veckan och då är en bra tvättmaskin viktig. Den här modellen har den större standardbredden 60 cm, så den får räknas som fullstor.

  • Kapacitet på 9.0 kg
  • Trumvolym på 65 liter
  • Klassisk, frontmatad design
  • Hög energiklassning A+++
  • Ljudnivå på 74 dB vid centrifugering

Den här tvättmaskinen har en väldigt klassisk och lättanvänd frontmatad design, vilket också gör att du kan använda maskinen som avställningsyta. Kapaciteten på 9 kg kanske inte är den högsta, men kan ändå duga gott för ett något mindre hushåll.

Om du av någon anledning skulle vilja att tvättprogrammet startar lite senare så har maskinen en inbyggd fördröjningsfunktion. Maskinen är 60 cm bred, vilket är standardbredden för normalstora maskiner och lämpligast i normalstora badrum.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med WAW325B9SN. I kategorin tvättmaskiner är det här för närvarande en av de allra mest populära produkterna på PriceRunner och just nu är det lägsta priset 10990 kr. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner gör den här tvättmaskinen till en premiumprodukt.