Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
AEG L7FEC41S

AEG L7FEC41S

En utmärkt A+++ energiklassning är skonsam mot plånboken. Den har högre kapacitet då den har den större standardbredden. Maskinen behöver inte byggas in i badrumsinredningen.

Pris 7 995 kr
·

Placering 415 i kategorin Frontmatade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på AEG L7FEC41S är 7 995 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 2 jämförda butiker.

Att ha en egen tvättmaskin är en väldigt underskattad frihet, i motsats till att behöva gå till tvättstugan eller liknande. Om platsbrist inte är ett problem i ditt badrum så kan det vara värt att ha en fullstor tvättmaskin, som den här som är 60 cm bred.

  • Frontmatad
  • Möjlighet att fördröja starten
  • Kapacitet på 10.0 kg
  • Hög ljudnivå 75 dB
  • Snabbtvätt ifall du har bråttom

Om du av någon anledning skulle vilja att tvättprogrammet startar lite senare så har maskinen en inbyggd fördröjningsfunktion. Maskinen är 60 cm bred, vilket är standardbredden för normalstora maskiner och lämpligast i normalstora badrum.

L7FEC41S har plats för massor av tvätt med sin kapacitet på hela 10 kg. Sättet som frontmatade tvättmaskiner är byggda på gör att de generellt sett är skonsammare mot kläderna än toppmatade.

För att sammanfatta så finns det många bra egenskaper hos L7FEC41S. Det här är en av de allra mest populära tvättmaskinerna på PriceRunner för tillfället och har för närvarande ett lägsta pris på 7995 kr. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner gör den här tvättmaskinen till en premiumprodukt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.