Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
Trendande
LG F4J6VY1W

LG F4J6VY1W

Högsta möjliga energiklassning ger låg energiförbrukning. 60 cm är standardbredden för normalstora maskiner. Skulle du behöva byta ut den är det enkelt gjort, då den är fristående.

Från 7 999 kr till 10 999 kr
·

Placering 84 i kategorin Frontmatade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,4(23 omdömen)
 • 5

  74%

 • 4

  9%

 • 3

  9%

 • 2

  4%

 • 1

  4%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på LG F4J6VY1W är 7 999 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 3 jämförda butiker.

Tvättmaskinen kan vara en av hemmets viktigaste vitvaror och det är viktigt att den passar familjens storlek. Om du har gott om plats eller bara behöver tvätta ofta så kan det vara värt att skaffa en sådan här fullstor tvättmaskin.

 • Snabbtvättsprogram
 • Trumvolym på 59 liter
 • Fördröjd start
 • Hög energiklassning A+++
 • Ljudnivå på 74 dB vid centrifugering

Kapaciteten på 9 kg kanske inte är den högsta, men kan ändå duga gott för ett något mindre hushåll. Eftersom den här maskinen är frontmatad så kan du använda ovansidan av maskinen för förvaring av till exempel tvätt- och sköljmedel.

Om du kommer på att du glömt tvätta favoritplagget kan du bara köra maskinens speciella snabbtvättsprogram, så går det lite fortare. Måttmässigt borde den här maskinen passa i de flesta badrum utom de allra minsta, då den är 60 cm bred.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med F4J6VY1W. Om du prisjämför den här produkten på PriceRunner så ser du att den för närvarande har ett lägsta pris på 7999 kr. Priset är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här tvättmaskinen till ett bra köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.