Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Dessa kan kombinera denna med information som du delat till dem. Läs mer genom att klicka på "inställningar" eller läs vår Cookie Policy.

Cookiepolicy·
Bosch WAT2869ISN

Bosch WAT2869ISN

Högsta möjliga energiklassning ger låg energiförbrukning. Är hushållet inte alltför stort kan det räcka med en 63-literstrumma. Maskinen behöver inte byggas in i badrumsinredningen.

Från 6 490 kr till 9 995 kr
·

Placering 28 i kategorin Frontmatade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,8(270 omdömen)
 • 5

  79%

 • 4

  20%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  1%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Bosch WAT2869ISN är 6 490 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 4 jämförda butiker.

Såvida du inte har väldigt nära till tvättstugan (eller bara har ett väldigt litet badrum) så är egen tvättmaskin något du absolut bör överväga. Bli för evigt befriad från högarna med smutstvätt och håll garderoben välfylld med hjälp av en egen tvättmaskin.

 • Fristående design
 • Möjlighet att fördröja starten
 • Klassisk, frontmatad design
 • Trumma på 63 liter
 • Kapacitet på 9.0 kg

Det här får räknas som en medelrymlig maskin, då den inte har plats för mer än 9 kg tvätt åt gången. Om miljön är viktig för dig ska du ha i åtanke att den här maskinen har fått den höga energiklassningen A+++.

Om du skulle behöva byta ut maskinen så är det enkelt gjort, då det är en fristående modell som enkelt kan flyttas. Ljudnivån under centrifugering ligger på 75 decibel, vilket gör att det får räknas som en av de mer högljudda maskinerna på marknaden.

Som du förstår så är WAT2869ISN en produkt med många praktiska egenskaper. För tillfället är det lägsta priset på den här produkten på PriceRunner 6490 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta bästa dealen för dig. Den har ett bra snittbetyg på 4.95 av 5 och alla dess funktioner gör den till ett bra köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.