Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Dessa kan kombinera denna med information som du delat till dem. Läs mer genom att klicka på "inställningar" eller läs vår Cookie Policy.

Cookiepolicy·
Siemens WM14B2S6DN

Siemens WM14B2S6DN

Frontmatade tvättmaskiner är ofta energieffektivare. Bredden på maskinen är det större standardmåttet. Maskinen behöver inte byggas in i badrumsinredningen.

Pris 4 714 kr
·

Placering 354 i kategorin Frontmatade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Siemens WM14B2S6DN är 4 714 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Många familjer tvättar flera gånger i veckan och då är en bra tvättmaskin viktig. Den här modellen har den större standardbredden 60 cm, så den får räknas som fullstor.

  • Högljudd med ljudnivå på 77 dB
  • Hög energiklassning A+++
  • Kapacitet på 6.0 kg
  • Frontmatad
  • Trumvolym på 42 liter

Det är inte den tystaste maskinen på marknaden med sin ljudnivå på 77 decibel, men kan ändå inte anses vara mer högljudd än normalt. Maskinen är av en fristående modell, vilket ger dig mycket mer frihet vad gäller var den kan placeras i badrummet.

Om du av någon anledning inte behöver tvätta särskilt mycket eller särskilt ofta kan 42 liter trumvolym räcka för dig. Sättet som frontmatade tvättmaskiner är byggda på gör att de generellt sett är skonsammare mot kläderna än toppmatade.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med WM14B2S6DN. Du kan prisjämföra den här tvättmaskinen här på PriceRunner och för tillfället är det lägsta priset 4714 kr. Priset är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här tvättmaskinen till ett bra köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.