Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
AEG L6FAU740I

AEG L6FAU740I

Energiklassningen på den här maskinen är högsta möjliga. Det är inte den största trumman, men den rymmer ändå en del och en ljudnivå på 78 decibel är tämligen högljutt.

Från 4 990 kr till 6 799 kr
·

Placering 713 i kategorin Frontmatade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,7(20 omdömen)
 • 5

  85%

 • 4

  5%

 • 3

  5%

 • 2

  0%

 • 1

  5%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på AEG L6FAU740I är 4 990 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 4 jämförda butiker.

För att få ett trivsamt hem utan tvätthögar så har tvättmaskinen en betydande roll. Tvättmaskinens klassiska, frontmatade design gör att den är väldigt enkel att hantera och även ger dig avställningsyta ovanpå.

 • Fullstor med standardbredd på 60 cm
 • Fördröjd start
 • Kapacitet på 7.0 kg
 • Fristående design
 • Snabbtvättsprogram

Eftersom den här maskinen är frontmatad så kan du använda ovansidan av maskinen för förvaring av till exempel tvätt- och sköljmedel. Kapaciteten på 7 kg kanske inte är den högsta, men kan ändå duga gott för ett något mindre hushåll.

Om du inte har ett alltför litet badrum kan det vara värt att överväga en tvättmaskin av den här storleken, med standardbredd 60 cm. Om du av någon anledning skulle vilja att tvättprogrammet startar lite senare så har maskinen en inbyggd fördröjningsfunktion.

För att sammanfatta så finns det många bra egenskaper hos L6FAU740I . I kategorin tvättmaskiner är det här för närvarande en topprankad produkt på PriceRunner och för tillfället är det lägsta priset 4990 kr. Den har ett bra snittbetyg på 4.91 av 5 och alla dess funktioner gör den till ett bra köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.