Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
AEG Electrolux L7FE74485S

AEG Electrolux L7FE74485S

En frontmatad tvättmaskin låter dig ställa saker ovanpå. Måttmässigt borde den passa i de flesta badrum och installationen underlättas av att det är en fristående modell.

Pris 7 140 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

5,0(1 omdöme)
 • 5

  100%

 • 4

  0%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på AEG Electrolux L7FE74485S är 7 140 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Ska du köpa ny tvättmaskin är det viktigt att du köper en som passar dina behov. Den här modellen är frontmatad, vilket innebär att det finns plats för att ställa till exempel tvätt- och sköljmedel ovanpå maskinen.

 • Fristående design
 • Ljudnivå på 75 dB vid centrifugering
 • Kapacitet på 8.0 kg
 • Hög energiklassning A+++
 • 60 cm bred

Maskinen är 60 cm bred, vilket är standardbredden för normalstora maskiner och lämpligast i normalstora badrum. Om det skulle passa dig bättre så kan du senarelägga starten på tvättprogrammet så att det till exempel är klart när du kommer hem från jobbet.

Den här tvättmaskinen har en väldigt klassisk och lättanvänd frontmatad design, vilket också gör att du kan använda maskinen som avställningsyta. Även om det här inte är den största tvättmaskinen på marknaden så går det ändå i ett par ombyten.

För att sammanfatta så finns det många bra egenskaper hos L7FE74485S. För tillfället är det lägsta priset på den här produkten på PriceRunner 7140 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta bästa dealen för dig. Den har ett högt snittbetyg på 5.00 av 5 och alla dess funktioner gör att den till en premiumprodukt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.