Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Dessa kan kombinera denna med information som du delat till dem. Läs mer genom att klicka på "inställningar" eller läs vår Cookie Policy.

Cookiepolicy·
AEG L6FBM842I

AEG L6FBM842I

Frontmatade tvättmaskiner är ofta energieffektivare. Bredden på maskinen är det större standardmåttet och skulle du behöva byta ut den är det enkelt gjort, då den är fristående.

Från 4 499 kr till 8 132 kr
·

Placering 395 i kategorin Frontmatade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,0(9 omdömen)
 • 5

  33%

 • 4

  56%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  11%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på AEG L6FBM842I är 4 499 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 3 jämförda butiker.

Ska du köpa ny tvättmaskin är det viktigt att du köper en som passar dina behov. Ljudnivån på den här modellen under centrifugering är inte mer än 74 decibel, så den får betraktas som tystlåten.

 • Fristående design
 • Trumvolym på 53 liter
 • Kapacitet på 8.0 kg
 • Standardbredd på 60 cm
 • Klassisk, frontmatad design

Praktiskt nog är ett av programmen på den här maskinen ett snabbtvättsprogram, vilket är bra om du skulle ha bråttom. Maskinen är av en fristående modell, vilket ger dig mycket mer frihet vad gäller var den kan placeras i badrummet.

Kapaciteten på 8 kg kanske inte är den högsta, men kan ändå duga gott för ett något mindre hushåll. Den här tvättmaskinen har en väldigt klassisk och lättanvänd frontmatad design, vilket också gör att du kan använda maskinen som avställningsyta.

Som du förstår så är L6FBM842I en produkt med många praktiska egenskaper. Om du prisjämför den här tvättmaskinen på PriceRunner ser du att det lägsta priset för närvarande är 4499 kr. Det är också en topprankad modell sett till popularitet. Priset är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här tvättmaskinen till ett bra köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.