Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Dessa kan kombinera denna med information som du delat till dem. Läs mer genom att klicka på "inställningar" eller läs vår Cookie Policy.

Cookiepolicy·
Trendande
Husqvarna QW147383
Husqvarna Logotyp

Husqvarna QW147383

Energiklassningen på den här maskinen är högsta möjliga. Maskinen har plats för 8.0 kg tvätt. Ljudnivån är bland de högre på marknaden.

Från 7 995 kr till 9 495 kr
·

Placering 79 i kategorin Frontmatade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Husqvarna QW147383 är 7 995 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 2 jämförda butiker.

För att få ett trivsamt hem utan tvätthögar så har tvättmaskinen en betydande roll. Om du har gott om plats eller bara behöver tvätta ofta så kan det vara värt att skaffa en sådan här fullstor tvättmaskin.

  • Fristående design
  • Hög energiklassning A+++
  • Trumvolym på 55 liter
  • Klassisk, frontmatad design
  • Högljudd med ljudnivå på 75 dB

Om du skulle behöva byta ut maskinen så är det enkelt gjort, då det är en fristående modell som enkelt kan flyttas. Om det skulle passa dig bättre så kan du senarelägga starten på tvättprogrammet så att det till exempel är klart när du kommer hem från jobbet.

Det här får räknas som en medelrymlig maskin, då den inte har plats för mer än 8 kg tvätt åt gången. A+++ energiklassning innebär att den här tvättmaskinen är mycket energieffektiv, vilket är bra för både miljön och ekonomin.

Sammantaget är QW147383 en väldigt behändig produkt. Du kan prisjämföra den här tvättmaskinen här på PriceRunner och för närvarande är det lägsta priset 7995 kr. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner gör den här tvättmaskinen till en premiumprodukt.