Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
Husqvarna QW168294
Husqvarna Logotyp

Husqvarna QW168294

En utmärkt A+++ energiklassning är skonsam mot plånboken. Bredden på maskinen är det större standardmåttet och maskinen behöver inte byggas in i badrumsinredningen.

Från 9 995 kr till 11 995 kr
·

Placering 242 i kategorin Frontmatade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Husqvarna QW168294 är 9 995 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 2 jämförda butiker.

För att få en trivsam hemmiljö utan tvätthögar så har tvättmaskinen en betydande roll. Den här modellen är frontmatad, vilket innebär att det finns plats för att ställa till exempel tvätt- och sköljmedel ovanpå maskinen.

  • Fördröjd start
  • Fristående design
  • Ljudnivå på 75 dB vid centrifugering
  • Hög energiklassning A+++
  • Trumvolym på 69 liter

Även om det här inte är den största tvättmaskinen på marknaden så går det ändå i ett par ombyten. Eftersom den här maskinen är frontmatad så kan du använda ovansidan av maskinen för förvaring av till exempel tvätt- och sköljmedel.

Om du av någon anledning skulle vilja att tvättprogrammet startar lite senare så har maskinen en inbyggd fördröjningsfunktion. Om du inte har ett alltför litet badrum kan det vara värt att överväga en tvättmaskin av den här storleken, med standardbredd 60 cm.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med QW168294. Du kan prisjämföra den här tvättmaskinen här på PriceRunner och just nu är det lägsta priset 9995 kr. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner gör den här tvättmaskinen till en premiumprodukt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.