Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Dessa kan kombinera denna med information som du delat till dem. Läs mer genom att klicka på "inställningar" eller läs vår Cookie Policy.

Cookiepolicy·
AEG L8FE86484

AEG L8FE86484

En utmärkt A+++ energiklassning är skonsam mot plånboken. 60 cm är standardbredden för normalstora maskiner. Ljudnivån är inte speciellt hög.

Pris 7 774 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,7(9 omdömen)
 • 5

  67%

 • 4

  33%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på AEG L8FE86484 är 7 774 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Att ha en egen tvättmaskin är en väldigt underskattad frihet, i motsats till att behöva gå till tvättstugan eller liknande. Den här modellen är frontmatad, vilket innebär att det finns plats för att ställa till exempel tvätt- och sköljmedel ovanpå maskinen.

 • Snabbtvättsprogram
 • Hög energiklassning A+++
 • Fullstor med standardbredd på 60 cm
 • Kapacitet på 8.0 kg
 • Fristående design

Även om det här inte är den största tvättmaskinen på marknaden så går det ändå i ett par ombyten. Om miljön är viktig för dig ska du ha i åtanke att den här maskinen har fått den höga energiklassningen A+++.

Om du kommer på att du glömt tvätta favoritplagget kan du bara köra maskinens speciella snabbtvättsprogram, så går det lite fortare. Installationen underlättas av att det är en fristående modell som inte behöver byggas in i badrumsinredningen.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med L8FE86484. Om du prisjämför den här produkten på PriceRunner så ser du att den för närvarande har ett lägsta pris på 7774 kr. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner gör den här tvättmaskinen till en premiumprodukt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.