Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
AEG L6FB54680

AEG L6FB54680

Högsta möjliga energiklassning ger låg energiförbrukning. Den har högre kapacitet då den har den större standardbredden och skulle du behöva byta ut den är det enkelt gjort, då den är fristående.

Pris 5 594 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,5(21 omdömen)
 • 5

  76%

 • 4

  10%

 • 3

  5%

 • 2

  5%

 • 1

  5%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på AEG L6FB54680 är 5 594 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Tvättmaskinen kan vara en av hemmets viktigaste vitvaror och det är viktigt att den passar familjens storlek. Den här modellen har den större standardbredden 60 cm, så den får räknas som fullstor.

 • 60 cm bred
 • Kapacitet på 8.0 kg
 • Fristående design
 • Hög ljudnivå 75 dB
 • Hög energiklassning A+++

Eftersom den här maskinen är frontmatad så kan du använda ovansidan av maskinen för förvaring av till exempel tvätt- och sköljmedel. Även om det här inte är den största tvättmaskinen på marknaden så går det ändå i ett par ombyten.

Om du inte har ett alltför litet badrum kan det vara värt att överväga en tvättmaskin av den här storleken, med standardbredd 60 cm. 75 decibel är tämligen högljutt, då det finns tystare maskiner på marknaden, men ljudnivån är ändå inget extraordinärt.

Som du förstår så är L6FB54680 en produkt med många praktiska egenskaper. Just nu är det lägsta priset på den här produkten på PriceRunner 5594 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta bästa dealen för dig. Priset är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här tvättmaskinen till ett bra köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.