Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
AEG L6FB54480

AEG L6FB54480

Energiklassningen på den här maskinen är högsta möjliga. Maskinen har plats för 8.0 kg tvätt och maskinen är fristående, vilket gör den enkel att flytta på.

Pris 5 490 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på AEG L6FB54480 är 5 490 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Eftersom tvättmaskinen används flera gånger i veckan är en fungerande maskin nödvändig i hushållet. Om du har gott om plats eller bara behöver tvätta ofta så kan det vara värt att skaffa en sådan här fullstor tvättmaskin.

  • 60 cm bred
  • Fördröjd start
  • Hög energiklassning A+++
  • Kapacitet på 8.0 kg
  • Frontmatad

Om du skulle behöva byta ut maskinen så är det enkelt gjort, då det är en fristående modell som enkelt kan flyttas. Ljudnivån i samband med centrifugering får anses vara normal, då den ligger på förhållandevis blygsamma 74 decibel.

Kapaciteten på 8 kg kanske inte är den högsta, men kan ändå duga gott för ett något mindre hushåll. Den här modellen är väldigt energieffektiv och har högsta möjliga energiklassning A+++, så den spar på både miljön och din plånbok.

För att sammanfatta så finns det många bra egenskaper hos L6FB54480. För tillfället är det lägsta priset på den här produkten på PriceRunner 5490 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta bästa dealen för dig. Priset är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här tvättmaskinen till ett bra köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.