Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Dessa kan kombinera denna med information som du delat till dem. Läs mer genom att klicka på "inställningar" eller läs vår Cookie Policy.

Cookiepolicy·
AEG L6FBE740G

AEG L6FBE740G

Frontmatade är den vanligaste typen av tvättmaskiner. Den har högre kapacitet då den har den större standardbredden. Ljudnivån är inte speciellt hög.

Från 4 999 kr till 8 999 kr
·

Placering 761 i kategorin Frontmatade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,3(8 omdömen)
 • 5

  38%

 • 4

  50%

 • 3

  13%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på AEG L6FBE740G är 4 999 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 7 jämförda butiker.

Ska du köpa ny tvättmaskin är det viktigt att du köper en som passar dina behov. Tvättmaskinens klassiska, frontmatade design gör att den är väldigt enkel att hantera och även ger dig avställningsyta ovanpå.

 • Frontmatad
 • Möjlighet att fördröja starten
 • Ljudnivå på 74 dB vid centrifugering
 • Kapacitet på 7.0 kg
 • Standardbredd på 60 cm

Praktiskt nog är ett av programmen på den här maskinen ett snabbtvättsprogram, vilket är bra om du skulle ha bråttom. Om du skulle behöva byta ut maskinen så är det enkelt gjort, då det är en fristående modell som enkelt kan flyttas.

Eftersom den här maskinen är frontmatad så kan du använda ovansidan av maskinen för förvaring av till exempel tvätt- och sköljmedel. Kapaciteten på 7 kg kanske inte är den högsta, men kan ändå duga gott för ett något mindre hushåll.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med L6FBE740G. Om du prisjämför den här tvättmaskinen på PriceRunner ser du att det lägsta priset i dagsläget är 4999 kr. Det är också en topprankad modell sett till popularitet. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner gör den här tvättmaskinen till en premiumprodukt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.