Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
Whirlpool TDLR 70220
Whirlpool Logotyp

Whirlpool TDLR 70220

Om du har svårt att böja dig kan en toppmatad maskin passa bättre. Bland standardstorlekarna hör den här till de mindre. Om du inte vill starta på en gång går det att fördröja starten.

Pris 4 632 kr

RDEButik erbjuder hemleverans

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,2(23 omdömen)
 • 5

  52%

 • 4

  30%

 • 3

  4%

 • 2

  9%

 • 1

  4%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Whirlpool TDLR 70220 är 4 632 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Ska du köpa ny tvättmaskin är det viktigt att du köper en som passar dina behov. Det finns olika standardbredder på tvättmaskiner och just den här modellen är av en något smalare typ med en bredd på 45 cm.

 • Hög energiklassning A+++
 • Platseffektiv toppmatning
 • Trumvolym på 42 liter
 • Smal design med en bredd på bara 45 cm
 • Fördröjd start

Maskinen är av en fristående modell, vilket ger dig mycket mer frihet vad gäller var den kan placeras i badrummet. Ljudnivån under centrifugering ligger på 76 decibel, vilket gör att det får räknas som en av de mer högljudda maskinerna på marknaden.

Om du av någon anledning inte behöver tvätta särskilt mycket eller särskilt ofta kan 42 liter trumvolym räcka för dig. Den här modellen är väldigt energieffektiv och har högsta möjliga energiklassning A+++, så den spar på både miljön och din plånbok.

Som du märker så finns det många bra saker att säga om TDLR 70220. Du kan prisjämföra den här tvättmaskinen här på PriceRunner och för närvarande är det lägsta priset 4632 kr. Priset är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här tvättmaskinen till ett bra köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.