Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
Samsung WW70K4420YW

Samsung WW70K4420YW

En frontmatad tvättmaskin låter dig ställa saker ovanpå. 60 cm är standardbredden för normalstora maskiner. Installationen underlättas av att det är en fristående modell.

Pris 4 399 kr
·

Placering 69 i kategorin Frontmatade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,6(14 omdömen)
 • 5

  79%

 • 4

  14%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  7%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Samsung WW70K4420YW är 4 399 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 3 jämförda butiker.

Många familjer tvättar flera gånger i veckan och då är en bra tvättmaskin viktig. Om platsbrist inte är ett problem i ditt badrum så kan det vara värt att ha en fullstor tvättmaskin, som den här som är 60 cm bred.

 • Standardbredd på 60 cm
 • Fördröjd start
 • Frontmatad
 • Fristående design
 • Trumma på 63 liter

Den här tvättmaskinen har en väldigt klassisk och lättanvänd frontmatad design, vilket också gör att du kan använda maskinen som avställningsyta. Även om det här inte är den största tvättmaskinen på marknaden så går det ändå i ett par ombyten.

Praktiskt nog är ett av programmen på den här maskinen ett snabbtvättsprogram, vilket är bra om du skulle ha bråttom. Installationen underlättas av att det är en fristående modell som inte behöver byggas in i badrumsinredningen.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med WW70K4420YW. Det här är en av de allra mest populära tvättmaskinerna på PriceRunner just nu och har för närvarande ett lägsta pris på 4399 kr. Den har ett bra snittbetyg på 4.46 av 5 och alla dess funktioner gör den till ett bra köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.