Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
Bosch WAN280A1

Bosch WAN280A1

Energiklassningen på den här maskinen är högsta möjliga. Måttmässigt borde den passa i de flesta badrum. Ljudnivån är inte speciellt hög.

Pris 4 452 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,5(13 omdömen)
 • 5

  54%

 • 4

  46%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Bosch WAN280A1 är 4 452 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Det är mycket värt att slippa springa fram och tillbaka till tvättstugan varje gång du får för dig att tvätta. Den här modellen är frontmatad, vilket innebär att det finns plats för att ställa till exempel tvätt- och sköljmedel ovanpå maskinen.

 • Snabbtvätt ifall du har bråttom
 • Kapacitet på 6.0 kg
 • Ljudnivå på 74 dB vid centrifugering
 • Hög energiklassning A+++
 • Klassisk, frontmatad design

Eftersom den här maskinen är frontmatad så kan du använda ovansidan av maskinen för förvaring av till exempel tvätt- och sköljmedel. Maskinens har en lägre kapacitet på 6 kg, vilket gör den att den främst är lämplig för till exempel enpersonshushåll.

Praktiskt nog är ett av programmen på den här maskinen ett snabbtvättsprogram, vilket är bra om du skulle ha bråttom. Installationen underlättas av att det är en fristående modell som inte behöver byggas in i badrumsinredningen.

Som du förstår så är WAN280A1 en produkt med många praktiska egenskaper. Om du prisjämför den här produkten på PriceRunner så ser du att den för närvarande har ett lägsta pris på 4452 kr. Priset är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här tvättmaskinen till ett bra köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.