Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
AEG L6FB54470

AEG L6FB54470

Frontmatade tvättmaskiner är ofta energieffektivare. Kapaciteten duger gott för ett mindre hushåll och om du inte vill starta på en gång går det att fördröja starten.

Pris 4 971 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på AEG L6FB54470 är 4 971 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

För att få en trivsam hemmiljö utan tvätthögar så har tvättmaskinen en betydande roll. Ljudnivån på den här modellen under centrifugering är inte mer än 74 decibel, så den får betraktas som tystlåten.

  • Fristående design
  • Standardbredd på 60 cm
  • Kapacitet på 7.0 kg
  • Klassisk, frontmatad design
  • Högljudd med ljudnivå på 74 dB

Måttmässigt borde den här maskinen passa i de flesta badrum utom de allra minsta, då den är 60 cm bred. Ljudnivån i samband med centrifugering får anses vara normal, då den ligger på förhållandevis blygsamma 74 decibel.

Kapaciteten på 7 kg kanske inte är den högsta, men kan ändå duga gott för ett något mindre hushåll. Om miljön är viktig för dig ska du ha i åtanke att den här maskinen har fått den höga energiklassningen A+++.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med L6FB54470. Du kan prisjämföra den här tvättmaskinen här på PriceRunner och för tillfället är det lägsta priset 4971 kr. Priset är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här tvättmaskinen till ett bra köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.