Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
Rea -16%
Cylinda FT 5064

Cylinda FT 5064

Frontmatade är den vanligaste typen av tvättmaskiner. Det här skulle kunna vara en bra maskin för till exempel landstället. En ljudnivå på 75 decibel är tämligen högljutt.

Från 4 190 kr till 6 049 kr
·

Placering 230 i kategorin Frontmatade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,0(2 omdömen)
 • 5

  50%

 • 4

  0%

 • 3

  50%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Cylinda FT 5064 är 4 190 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 2 jämförda butiker.

Eftersom tvättmaskinen används flera gånger i veckan är en fungerande maskin nödvändig i hushållet. Bli för evigt befriad från högarna med smutstvätt och håll garderoben välfylld med hjälp av en egen tvättmaskin.

 • Frontmatad
 • Fördröjd start
 • Hög energiklassning A+++
 • Kapacitet på 6.0 kg
 • Trumvolym på 44 liter

Installationen underlättas av att det är en fristående modell som inte behöver byggas in i badrumsinredningen. Om det skulle passa dig bättre så kan du senarelägga starten på tvättprogrammet så att det till exempel är klart när du kommer hem från jobbet.

Om du av någon anledning inte behöver tvätta särskilt mycket eller särskilt ofta kan 44 liter trumvolym räcka för dig. Om miljön är viktig för dig ska du ha i åtanke att den här maskinen har fått den höga energiklassningen A+++.

Som du förstår så är FT 5064 en produkt med många praktiska egenskaper. Om du prisjämför den här tvättmaskinen på PriceRunner ser du att det lägsta priset för närvarande är 4190 kr. Det är också en av de allra mest populära modellerna. Priset är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här tvättmaskinen till ett bra köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.