Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
Bosch WAWH26M9SN

Bosch WAWH26M9SN

Frontmatade är den vanligaste typen av tvättmaskiner. Kapaciteten duger gott för ett mindre hushåll och skulle du behöva byta ut den är det enkelt gjort, då den är fristående.

Från 9 990 kr till 15 299 kr
·

Placering 54 i kategorin Frontmatade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,8(6 omdömen)
 • 5

  83%

 • 4

  17%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Bosch WAWH26M9SN är 9 990 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 5 jämförda butiker.

Tvättmaskinen kan vara en av hemmets viktigaste vitvaror och det är viktigt att den passar familjens storlek. När den här maskinen centrifugerar ligger ljudnivån på 74 decibel, vilket är förhållandevis tyst för en tvättmaskin.

 • Standardbredd på 60 cm
 • Högljudd med ljudnivå på 74 dB
 • Fristående design
 • Hög energiklassning A+++
 • Kapacitet på 9.0 kg

Ljudnivån i samband med centrifugering får anses vara normal, då den ligger på förhållandevis blygsamma 74 decibel. Maskinen är av en fristående modell, vilket ger dig mycket mer frihet vad gäller var den kan placeras i badrummet.

Om miljön är viktig för dig ska du ha i åtanke att den här maskinen har fått den höga energiklassningen A+++. Det här får räknas som en medelrymlig maskin, då den inte har plats för mer än 9 kg tvätt åt gången.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med WAWH26M9SN. I kategorin tvättmaskiner är det här i dagsläget en av de allra mest populära produkterna på PriceRunner och just nu är det lägsta priset 9990 kr. Den har ett högt snittbetyg på 5.00 av 5 och alla dess funktioner gör att den till en premiumprodukt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.