Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
Bosch WAK28227

Bosch WAK28227

Energiklassningen på den här maskinen är högsta möjliga. Måttmässigt borde den passa i de flesta badrum. Det är inte den tystaste maskinen på marknaden.

Pris 4 452 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,3(12 omdömen)
 • 5

  75%

 • 4

  8%

 • 3

  0%

 • 2

  8%

 • 1

  8%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Bosch WAK28227 är 4 452 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Att ha en egen tvättmaskin är en väldigt underskattad frihet, i motsats till att behöva gå till tvättstugan eller liknande. Den här modellen är frontmatad, vilket innebär att det finns plats för att ställa till exempel tvätt- och sköljmedel ovanpå maskinen.

 • Fördröjd start
 • Har du bråttom så har maskinen ett snabbtvättsprogram
 • Fristående design
 • Ljudnivå på 76 dB vid centrifugering
 • Standardbredd på 60 cm

Även om det här inte är den största tvättmaskinen på marknaden så går det ändå i ett par ombyten. Om miljön är viktig för dig ska du ha i åtanke att den här maskinen har fått den höga energiklassningen A+++.

Om du skulle behöva byta ut maskinen så är det enkelt gjort, då det är en fristående modell som enkelt kan flyttas. 76 decibel är tämligen högljutt, då det finns tystare maskiner på marknaden, men ljudnivån är ändå inget extraordinärt.

För att sammanfatta så finns det många bra egenskaper hos WAK28227. Om du prisjämför den här produkten på PriceRunner så ser du att den för närvarande har ett lägsta pris på 4452 kr. Priset är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här tvättmaskinen till ett bra köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.