Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
Bosch WAW28768SN

Bosch WAW28768SN

En utmärkt A+++ energiklassning är skonsam mot plånboken. Den har en stor trumma på 65 liter och den är inte mer högljudd än de flesta andra maskiner.

Från 7 990 kr till 11 127 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,5(15 omdömen)
 • 5

  67%

 • 4

  20%

 • 3

  13%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Bosch WAW28768SN är 7 990 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 3 jämförda butiker.

För att få en trivsam hemmiljö utan tvätthögar så har tvättmaskinen en betydande roll. Om du har gott om plats eller bara behöver tvätta ofta så kan det vara värt att skaffa en sådan här fullstor tvättmaskin.

 • Möjlighet att fördröja starten
 • Högljudd med ljudnivå på 72 dB
 • Trumvolym på 65 liter
 • Kapacitet på 8.0 kg
 • Frontmatad

Det här får räknas som en medelrymlig maskin, då den inte har plats för mer än 8 kg tvätt åt gången. Om miljön är viktig för dig ska du ha i åtanke att den här maskinen har fått den höga energiklassningen A+++.

Installationen underlättas av att det är en fristående modell som inte behöver byggas in i badrumsinredningen. Praktiskt nog är ett av programmen på den här maskinen ett snabbtvättsprogram, vilket är bra om du skulle ha bråttom.

Som du förstår så är WAW28768SN en produkt med många praktiska egenskaper. För närvarande är det lägsta priset på den här produkten på PriceRunner 7990 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta bästa dealen för dig. Den har ett bra snittbetyg på 4.71 av 5 och alla dess funktioner gör att den till en premiumprodukt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.