Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Dessa kan kombinera denna med information som du delat till dem. Läs mer genom att klicka på "inställningar" eller läs vår Cookie Policy.

Cookiepolicy·
Gorenje W98F65I/I

Gorenje W98F65I/I

En frontmatad tvättmaskin låter dig ställa saker ovanpå. Trumman är av medelstor storlek på 64 liter och ljudnivån får anses vara normal.

Från 5 999 kr till 8 324 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,0(1 omdöme)
 • 5

  0%

 • 4

  100%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Gorenje W98F65I/I är 5 999 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 2 jämförda butiker.

Eftersom tvättmaskinen används flera gånger i veckan är en fungerande maskin nödvändig i hushållet. Den här modellen är frontmatad, vilket innebär att det finns plats för att ställa till exempel tvätt- och sköljmedel ovanpå maskinen.

 • Högljudd med ljudnivå på 74 dB
 • Kapacitet på 9.0 kg
 • Hög energiklassning A+++
 • Frontmatad
 • Fristående design

Maskinen är förhållandevis tyst med en ljudnivå på 74 decibel i samband med centrifugering, vilket är tystare än många andra modeller. Om du skulle behöva byta ut maskinen så är det enkelt gjort, då det är en fristående modell som enkelt kan flyttas.

Kapaciteten på 9 kg kanske inte är den högsta, men kan ändå duga gott för ett något mindre hushåll. Den här tvättmaskinen har en väldigt klassisk och lättanvänd frontmatad design, vilket också gör att du kan använda maskinen som avställningsyta.

För att sammanfatta så finns det många bra egenskaper hos W98F65I/I. Just nu är det lägsta priset på den här produkten på PriceRunner 5999 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta bästa dealen för dig. Priset är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här tvättmaskinen till ett bra köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.