Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
Siemens WM14W740

Siemens WM14W740

Vanligtvis går det åt mindre vatten hos frontmatade tvättmaskiner. Bredden på maskinen är det större standardmåttet och installationen underlättas av att det är en fristående modell.

Pris 8 707 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,6(9 omdömen)
 • 5

  67%

 • 4

  22%

 • 3

  11%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Siemens WM14W740 är 8 707 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Att ha en egen tvättmaskin är en väldigt underskattad frihet, i motsats till att behöva gå till tvättstugan eller liknande. När den här maskinen centrifugerar ligger ljudnivån på 72 decibel, vilket är förhållandevis tyst för en tvättmaskin.

 • Hög energiklassning A+++
 • Kapacitet på 8.0 kg
 • Klassisk, frontmatad design
 • Möjlighet att fördröja starten
 • Har du bråttom så har maskinen ett snabbtvättsprogram

Det här får räknas som en medelrymlig maskin, då den inte har plats för mer än 8 kg tvätt åt gången. Den här modellen är väldigt energieffektiv och har högsta möjliga energiklassning A+++, så den spar på både miljön och din plånbok.

Om du skulle behöva byta ut maskinen så är det enkelt gjort, då det är en fristående modell som enkelt kan flyttas. Om det skulle passa dig bättre så kan du senarelägga starten på tvättprogrammet så att det till exempel är klart när du kommer hem från jobbet.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med WM14W740. Du kan prisjämföra den här tvättmaskinen här på PriceRunner och för tillfället är det lägsta priset 8707 kr. Den har ett bra snittbetyg på 4.55 av 5 och alla dess funktioner gör att den till en premiumprodukt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.