Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
Bauknecht WAT Prime 550 SD

Bauknecht WAT Prime 550 SD

Energiklassningen är det inget fel på, A++. Du kan behöva tvätta ofta då trumman inte rymmer så mycket och starten går att fördröja, om det skulle behövas.

Från 3 840 kr till 4 556 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

3,5(32 omdömen)
 • 5

  50%

 • 4

  13%

 • 3

  3%

 • 2

  9%

 • 1

  25%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Bauknecht WAT Prime 550 SD är 3 840 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Eftersom tvättmaskinen används flera gånger i veckan är en fungerande maskin nödvändig i hushållet. Både stora och små hushåll har glädje av en tvättmaskin, så skaffa dig en du också och slipp högarna med smutstvätt i badrummet.

 • Hög energiklassning A++
 • Platseffektiv toppmatning
 • Fristående design
 • Ljudnivå på 76 dB vid centrifugering
 • Kapacitet på 5.5 kg

Installationen underlättas av att det är en fristående modell som inte behöver byggas in i badrumsinredningen. Ljudnivån under centrifugering ligger på 76 decibel, vilket gör att det får räknas som en av de mer högljudda maskinerna på marknaden.

Generellt sett kan man säga att det sättet som toppmatade tvättmaskiner är byggda på gör att de är hållbara och pålitliga. Om du av någon anledning inte behöver tvätta särskilt mycket eller särskilt ofta kan 6 kg kapacitet räcka för dig.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med WAT Prime 550 SD. Just nu är det lägsta priset på den här produkten på PriceRunner 3840 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta bästa dealen för dig. Priset är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här tvättmaskinen till ett bra köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.