Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Dessa kan kombinera denna med information som du delat till dem. Läs mer genom att klicka på "inställningar" eller läs vår Cookie Policy.

Cookiepolicy·
Siemens WM14N060

Siemens WM14N060

Högsta möjliga energiklassning ger låg energiförbrukning. Behöver du inte tvätta så mycket så duger den här maskinen bra. Det går att fördröja starten beroende på dina behov.

Pris 4 557 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,6(77 omdömen)
 • 5

  65%

 • 4

  32%

 • 3

  1%

 • 2

  1%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Siemens WM14N060 är 4 557 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Tvättmaskinen kan vara en av hemmets viktigaste vitvaror och det är viktigt att den passar familjens storlek. Bli för evigt befriad från högarna med smutstvätt och håll garderoben välfylld med hjälp av en egen tvättmaskin.

 • Hög energiklassning A+++
 • Klassisk, frontmatad design
 • Kapacitet på 6.0 kg
 • Högljudd med ljudnivå på 75 dB
 • Fullstor med standardbredd på 60 cm

Om du av någon anledning inte behöver tvätta särskilt mycket eller särskilt ofta kan 6 kg kapacitet räcka för dig. Sättet som frontmatade tvättmaskiner är byggda på gör att de generellt sett är skonsammare mot kläderna än toppmatade.

Måttmässigt borde den här maskinen passa i de flesta badrum utom de allra minsta, då den är 60 cm bred. Om du av någon anledning skulle vilja att tvättprogrammet startar lite senare så har maskinen en inbyggd fördröjningsfunktion.

För att sammanfatta så finns det många bra egenskaper hos WM14N060. För närvarande är det lägsta priset på den här produkten på PriceRunner 4557 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta bästa dealen för dig. Den har ett högt snittbetyg på 4.59 av 5 och alla dess funktioner gör den till ett bra köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.