Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Dessa kan kombinera denna med information som du delat till dem. Läs mer genom att klicka på "inställningar" eller läs vår Cookie Policy.

Cookiepolicy·
Smeg WHT814EIN

Smeg WHT814EIN

Energiklassningen på den här maskinen är högsta möjliga. Det här är en medelrymlig maskin och en ljudnivå på 76 decibel är tämligen högljutt.

Från 6 990 kr till 9 599 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Smeg WHT814EIN är 6 990 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 8 jämförda butiker.

Ska du köpa ny tvättmaskin är det viktigt att du köper en som passar dina behov. Den här modellen är frontmatad, vilket innebär att det finns plats för att ställa till exempel tvätt- och sköljmedel ovanpå maskinen.

  • Hög ljudnivå 76 dB
  • Kapacitet på 8.0 kg
  • Fullstor med standardbredd på 60 cm
  • Fristående design
  • Frontmatad

76 decibel är tämligen högljutt, då det finns tystare maskiner på marknaden, men ljudnivån är ändå inget extraordinärt. Maskinen är 60 cm bred, vilket är standardbredden för normalstora maskiner och lämpligast i normalstora badrum.

Den här modellen är väldigt energieffektiv och har högsta möjliga energiklassning A+++, så den spar på både miljön och din plånbok. Det här får räknas som en medelrymlig maskin, då den inte har plats för mer än 8 kg tvätt åt gången.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med WHT814EIN. I kategorin tvättmaskiner är det här i dagsläget en topprankad modell på PriceRunner och för tillfället är det lägsta priset 6990 kr. Priset är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här tvättmaskinen till ett bra köp.