Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
Bosch WAT286M8SN

Bosch WAT286M8SN

Energiklassningen på den här maskinen är högsta möjliga. 60 cm är standardbredden för normalstora maskiner och ljudnivån får anses vara normal.

Pris 7 990 kr
·

Placering 139 i kategorin Frontmatade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,0(4 omdömen)
 • 5

  50%

 • 4

  25%

 • 3

  0%

 • 2

  25%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Bosch WAT286M8SN är 7 990 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 3 jämförda butiker.

Det är mycket värt att slippa springa fram och tillbaka till tvättstugan varje gång du får för dig att tvätta. När den här maskinen centrifugerar ligger ljudnivån på 74 decibel, vilket är förhållandevis tyst för en tvättmaskin.

 • Fristående design
 • Hög energiklassning A+++
 • Kapacitet på 8.0 kg
 • 60 cm bred
 • Frontmatad

Måttmässigt borde den här maskinen passa i de flesta badrum utom de allra minsta, då den är 60 cm bred. Ljudnivån i samband med centrifugering får anses vara normal, då den ligger på förhållandevis blygsamma 74 decibel.

Kapaciteten på 8 kg kanske inte är den högsta, men kan ändå duga gott för ett något mindre hushåll. Den här modellen är väldigt energieffektiv och har högsta möjliga energiklassning A+++, så den spar på både miljön och din plånbok.

Sammantaget är WAT286M8SN en väldigt användbar produkt. Om du prisjämför den här tvättmaskinen på PriceRunner ser du att det lägsta priset i dagsläget är 7990 kr. Det är också en av de allra mest populära modellerna. Den har ett högt snittbetyg på 4.59 av 5 och alla dess funktioner gör att den till en premiumprodukt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.