Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
Indesit EWDC 6145 W DE

Indesit EWDC 6145 W DE

Den här maskinen har en B-energiklassning. Bredden på maskinen är det större standardmåttet och om du inte vill starta på en gång går det att fördröja starten.

Pris 5 179 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Indesit EWDC 6145 W DE är 5 179 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

För att få en trivsam hemmiljö utan tvätthögar så har tvättmaskinen en betydande roll. Den här modellen är frontmatad, vilket innebär att det finns plats för att ställa till exempel tvätt- och sköljmedel ovanpå maskinen.

  • Energiklassning B
  • Möjlighet att fördröja starten
  • Fristående design
  • Snabbtvätt ifall du har bråttom
  • Frontmatad

Eftersom den här maskinen är frontmatad så kan du använda ovansidan av maskinen för förvaring av till exempel tvätt- och sköljmedel. Om du av någon anledning inte behöver tvätta särskilt mycket eller särskilt ofta kan 6 kg kapacitet räcka för dig.

Måttmässigt borde den här maskinen passa i de flesta badrum utom de allra minsta, då den är 60 cm bred. Ljudnivån under centrifugering ligger på 80 decibel, vilket gör att det får räknas som en av de mer högljudda maskinerna på marknaden.

Sammantaget är EWDC 6145 W DE en väldigt behändig produkt. I kategorin tvättmaskiner är det här i dagsläget en av de allra mest populära produkterna på PriceRunner och just nu är det lägsta priset 5179 kr. Priset är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här tvättmaskinen till ett bra köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.