Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
Rea -26%
Siemens WM14Y748DN

Siemens WM14Y748DN

En frontmatad tvättmaskin låter dig ställa saker ovanpå. Det här är en medelrymlig maskin. Installationen underlättas av att det är en fristående modell.

Från 8 527 kr till 14 926 kr
·

Placering 309 i kategorin Frontmatade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,4(13 omdömen)
 • 5

  54%

 • 4

  31%

 • 3

  15%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Siemens WM14Y748DN är 8 527 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 12 jämförda butiker.

Eftersom tvättmaskinen används flera gånger i veckan är en fungerande maskin nödvändig i hushållet. Både stora och små hushåll har glädje av en tvättmaskin, så skaffa dig en du också och slipp högarna med smutstvätt i badrummet.

 • Frontmatad
 • Trumvolym på 65 liter
 • Hög energiklassning A+++
 • Standardbredd på 60 cm
 • Hög ljudnivå 71 dB

Maskinen är 60 cm bred, vilket är standardbredden för normalstora maskiner och lämpligast i normalstora badrum. En av funktionerna i den här tvättmaskinen är att du kan senarelägga starten på tvättprogrammet om du skulle vilja det.

A+++ energiklassning innebär att den här tvättmaskinen är mycket energieffektiv, vilket är bra för både miljön och ekonomin. Praktiskt nog har den här maskinen även inbyggd torktumlingsfunktion, så du behöver inte hänga tvätten för att torka.

Som du märker så finns det många bra saker att säga om WM14Y748DN. Det här är en topprankad tvättmaskinerna sett till popularitet på PriceRunner för tillfället och har i dagsläget ett lägsta pris på 8527 kr. Den har ett bra snittbetyg på 4.76 av 5 och alla dess funktioner gör att den till en premiumprodukt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.