Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
Zanussi ZWF71440W

Zanussi ZWF71440W

En frontmatad tvättmaskin låter dig ställa saker ovanpå. Det är inte den största maskinen, men det går i några ombyten. Maskinen behöver inte byggas in i badrumsinredningen.

Pris 6 199 kr
·

Placering 679 i kategorin Frontmatade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,5(2 omdömen)
 • 5

  50%

 • 4

  50%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Zanussi ZWF71440W är 6 199 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 3 jämförda butiker.

Det är mycket värt att slippa springa fram och tillbaka till tvättstugan varje gång du får för dig att tvätta. Bli för evigt befriad från högarna med smutstvätt och håll garderoben välfylld med hjälp av en egen tvättmaskin.

 • Trumvolym på 53 liter
 • Har du bråttom så har maskinen ett snabbtvättsprogram
 • Högljudd med ljudnivå på 78 dB
 • Fristående design
 • Standardbredd på 60 cm

Eftersom den här maskinen är frontmatad så kan du använda ovansidan av maskinen för förvaring av till exempel tvätt- och sköljmedel. Det här får räknas som en medelrymlig maskin, då den inte har plats för mer än 7 kg tvätt åt gången.

Maskinen är 60 cm bred, vilket är standardbredden för normalstora maskiner och lämpligast i normalstora badrum. 78 decibel är tämligen högljutt, då det finns tystare maskiner på marknaden, men ljudnivån är ändå inget extraordinärt.

För att sammanfatta så finns det många bra egenskaper hos ZWF71440W. I kategorin tvättmaskiner är det här i dagsläget en topprankad modell på PriceRunner och för tillfället är det lägsta priset 6199 kr. Den har ett bra snittbetyg på 5.00 av 5 och alla dess funktioner gör den till ett bra köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.