Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Dessa kan kombinera denna med information som du delat till dem. Läs mer genom att klicka på "inställningar" eller läs vår Cookie Policy.

Cookiepolicy·
Cylinda FT 352E

Cylinda FT 352E

Energiklassningen är det inget fel på, A+. Det här skulle kunna vara en bra maskin för till exempel landstället och ljudnivån får anses vara normal.

Pris 5 806 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

3,0(2 omdömen)
 • 5

  0%

 • 4

  50%

 • 3

  0%

 • 2

  50%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Cylinda FT 352E är 5 806 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Eftersom tvättmaskinen används flera gånger i veckan är en fungerande maskin nödvändig i hushållet. Både stora och små hushåll har glädje av en tvättmaskin, så skaffa dig en du också och slipp högarna med smutstvätt i badrummet.

 • Hög energiklassning A+
 • Fristående design
 • Högljudd med ljudnivå på 74 dB
 • Kapacitet på 5.0 kg
 • Fördröjd start

Den här tvättmaskinen har en väldigt klassisk och lättanvänd frontmatad design, vilket också gör att du kan använda maskinen som avställningsyta. Det här skulle kunna vara en bra maskin för till exempel ditt landställe, då den inte rymmer mer än 5 kg tvätt.

Måttmässigt borde den här maskinen passa i de flesta badrum utom de allra minsta, då den är 60 cm bred. Om du av någon anledning skulle vilja att tvättprogrammet startar lite senare så har maskinen en inbyggd fördröjningsfunktion.

För att sammanfatta så finns det många bra egenskaper hos FT 352E. Om du prisjämför den här tvättmaskinen på PriceRunner ser du att det lägsta priset i dagsläget är 5806 kr. Det är också en av de allra mest populära modellerna. Priset är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här tvättmaskinen till ett bra köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.