Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Dessa kan kombinera denna med information som du delat till dem. Läs mer genom att klicka på "inställningar" eller läs vår Cookie Policy.

Cookiepolicy·
Siemens WM16W540

Siemens WM16W540

Frontmatade tvättmaskiner är ofta energieffektivare. Det här är en medelrymlig maskin. Maskinen behöver inte byggas in i badrumsinredningen.

Pris 7 047 kr
·

Placering 296 i kategorin Frontmatade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,1(214 omdömen)
 • 5

  64%

 • 4

  14%

 • 3

  3%

 • 2

  4%

 • 1

  14%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Siemens WM16W540 är 7 047 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

För att få ett trivsamt hem utan tvätthögar så har tvättmaskinen en betydande roll. Tvättmaskinens klassiska, frontmatade design gör att den är väldigt enkel att hantera och även ger dig avställningsyta ovanpå.

 • 60 cm bred
 • Frontmatad
 • Hög energiklassning A+++
 • Hög ljudnivå 74 dB
 • Snabbtvätt ifall du har bråttom

Sättet som frontmatade tvättmaskiner är byggda på gör att de generellt sett är skonsammare mot kläderna än toppmatade. Det här får räknas som en medelrymlig maskin, då den inte har plats för mer än 8 kg tvätt åt gången.

Måttmässigt borde den här maskinen passa i de flesta badrum utom de allra minsta, då den är 60 cm bred. Ljudnivån i samband med centrifugering får anses vara normal, då den ligger på förhållandevis blygsamma 74 decibel.

Som du förstår så är WM16W540 en produkt med många praktiska egenskaper. Det här är en av de allra mest populära tvättmaskinerna på PriceRunner just nu och har för närvarande ett lägsta pris på 7047 kr. Den har ett bra snittbetyg på 4.22 av 5 och alla dess funktioner gör den till ett bra köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.