Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
Bosch WAW28540

Bosch WAW28540

Vanligtvis går det åt mindre vatten hos frontmatade tvättmaskiner. Trumman har en volym på hela 65 liter. Om du inte vill starta på en gång går det att fördröja starten.

Pris 6 839 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,2(39 omdömen)
 • 5

  69%

 • 4

  10%

 • 3

  5%

 • 2

  3%

 • 1

  13%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Bosch WAW28540 är 6 839 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Såvida du inte har väldigt nära till tvättstugan (eller bara har ett väldigt litet badrum) så är egen tvättmaskin något du absolut bör överväga. Om du har gott om plats eller bara behöver tvätta ofta så kan det vara värt att skaffa en sådan här fullstor tvättmaskin.

 • Fördröjd start
 • Frontmatad
 • Standardbredd på 60 cm
 • Trumvolym på 65 liter
 • Hög energiklassning A+++

En av funktionerna i den här tvättmaskinen är att du kan senarelägga starten på tvättprogrammet om du skulle vilja det. Om du inte har ett alltför litet badrum kan det vara värt att överväga en tvättmaskin av den här storleken, med standardbredd 60 cm.

Den här tvättmaskinen har en väldigt klassisk och lättanvänd frontmatad design, vilket också gör att du kan använda maskinen som avställningsyta. Trumvolymen på 65 liter kanske inte är den största, men kan ändå duga gott för ett något mindre hushåll.

För att sammanfatta så finns det många bra egenskaper hos WAW28540. Du kan prisjämföra den här tvättmaskinen här på PriceRunner och för närvarande är det lägsta priset 6839 kr. Den har ett högt snittbetyg på 4.20 av 5 och alla dess funktioner gör den till ett bra köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.